• image

    Контакт Тел.
    +389 2 2030022

  • image

    Работно време
    Пон - Пет: 08h - 19h Саб: 08h - 14h

ЗЛАТНА ЗДЕЛКА: ПЕТРОЛ ОИЛ! Регистрирај возило и добиј подарок! Купон со кој добивате ваучер за гориво во вредност од 500 ден. или 1000 ден + 30% попуст на ставката технички преглед за направена регистрација и полиса на возило - Петрол Оил