ПЕТРОЛ ОИЛ
     
Технички преглед:
Брокерско друштво:
Центар за пелети:
info@petrol-oil.mk
broker@petrol-oil.mk
peleti@petrol-oil.mk
 • ПЕТРОЛ-ОИЛ КОМПАНИ

  ПЕТРОЛ-ОИЛ КОМПАНИ

  СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД, ОСИГУРИТЕЛНО БРОКЕРСКО ДРУШТВО, БЕНЗИНСКА ПУМПА, ЦЕНТАР ЗА ПЕЛЕТИ ..
 • Подарок 20 литри гориво - регистрирај и заштеди

  Подарок 20 литри гориво - регистрирај и заштеди

  РЕГИСТРИРАЈ ГО ТВОЈОТ АВТОМОБИЛ ВО ПЕТРОЛ ОИЛ И ЗАШТЕДИ 20 ЛИТРИ ГОРИВО! Со секој направен технички преглед, извадена полиса за осигурување и зелен картон следува ПОДАРОК - 20 ЛИТРИ ГОРИВО. Само во Петрол Оил Компани, Вашите пари вредат најмногу! ЗАКАЖЕТЕ НА:   +389 (0)77 677 776 Read More
 • Подарок 10 литри гориво - регистрирај и заштеди

  Подарок 10 литри гориво - регистрирај и заштеди

  РЕГИСТРИРАЈ ГО ТВОЈОТ АВТОМОБИЛ ВО ПЕТРОЛ ОИЛ И ЗАШТЕДИ 10 ЛИТРИ ГОРИВО! Со секој направен технички преглед и извадена полиса за осигурување следува ПОДАРОК - 10 ЛИТРИ ГОРИВО. Само во Петрол Оил Компани, Вашите пари вредат најмногу! ЗАКАЖЕТЕ НА:   +389 (0)77 677 776 Read More
 • СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

  СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

 • БРОКЕРСКО ДРУШТВО ПЕТРОЛ-ОИЛ БРОКЕР АД Скопје

  БРОКЕРСКО ДРУШТВО ПЕТРОЛ-ОИЛ БРОКЕР АД Скопје

  ПЕТРОЛ-ОИЛ БРОКЕР АД Скопје е осигурително брокерско друштво каде што може да се набават полиси за различни видови осигурувања. Цените од областа на осигурувањето се пропишани со Законска регулатива согласно Националното Биро за Осигурување.       Read More
 • Центар за пелети

  Центар за пелети

  НАЈДОБРА ЦЕНА И КВАЛИТЕТ ! Read More
 • Бензинска пумпа ПЕТРОЛ-ОИЛ

  Бензинска пумпа ПЕТРОЛ-ОИЛ

  Бензинската пумпа на ПЕТРОЛ ОИЛ КОМПАНИ располага со сите видови на горива: ЕУРОСУПЕР БС 95, ЕУРОСУПЕР БС 98, ЕУРОДИЗЕЛ БС, ЕКСТРА ЛЕСНО ГОРИВО и ПЛИН (LPF-TNG). Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
Intro Tehnicki Pregled

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

РЕГИСТРАЦИЈА НА ВОЗИЛА
MЕЃУНАРОДНА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА
ОДОБРЕНИЕ ЗА ТУЃО ВОЗИЛО
ИЗДАВАЊЕ ПРОБНИ ТАБЛИЧКИ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Broker

ПЕТРОЛ ОИЛ БРОКЕР

ПОЛИСА ЗА АВТО ОДГОВОРНОСТ
ЗЕЛЕН КАРТОН
ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ
КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ
ОСИГУРУВАЊЕ НА ИМОТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Benzinska

БЕНЗИНСКА ПУМПА

ул. 1 БР. 3 Б, НОВО СЕЛО, СКОПЈЕ
СИТЕ ВИДОВИ ГОРИВА
LPG - TNG
МИНИ МАРКЕТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Peleti

ЦЕНТАР ЗА ПЕЛЕТИ

ул. БУТЕЛСКА БР. 47 Б, Скопје
ПРОИЗВОДИТЕЛ: SPARROW
ПРОИЗВЕДЕНИ ОД ЧИСТО ДРВО (БЕЗ КОРА)
НАЈДОБРА ЦЕНА И КВАЛИТЕТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Промоции

 • Подарок 20 литри гориво - регистрирај и заштеди

  Подарок 20 литри гориво - регистрирај и заштеди

  РЕГИСТРИРАЈ ГО ТВОЈОТ АВТОМОБИЛ ВО ПЕТРОЛ ОИЛ И ЗАШТЕДИ 20 ЛИТРИ ГОРИВО! Со секој направен
 • Подарок 10 литри гориво - регистрирај и заштеди

  Подарок 10 литри гориво - регистрирај и заштеди

  РЕГИСТРИРАЈ ГО ТВОЈОТ АВТОМОБИЛ ВО ПЕТРОЛ ОИЛ И ЗАШТЕДИ 10 ЛИТРИ ГОРИВО! Со секој направен
 • ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ !

  ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ !

  ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ ВО БРОКЕРСКО ДРУШТВО ПЕТРОЛ-ОИЛ БРОКЕР АД СКОПЈЕ !
 • 1
 • 2
Контакт информации

 

СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД
  ул. 1 број 3 Б во Ново Село, Скопје
  +389 (0)2 20 300 22
  +389 (0)77 677 776
  info@petrol-oil.mk
  Придружете ни се на facebook
БРОКЕРСКО ДРУШТВО
  ул. 1 број 3 Б во Ново Село, Скопје
  +389 (0)2 20 300 22
  +389 (0)77 677 776
  broker@petrol-oil.mk
ЦЕНТАР ЗА ПЕЛЕТИ
  ул. Бутелска БР. 47 Б, Скопје
  +389 (0)77 400 776
  peleti@petrol-oil.mk
  Придружете ни се на facebook
Локација