• image

    Контакт Тел.
    +389 2 2030022

  • image

    Работно време
    Пон - Пет: 08h - 18h Саб: 08h - 14h

ОСИГУРУВАЊЕ ОД ПРОФЕСИОНАЛНА ОДГОВОРНОСТ - Петрол Оил

Осигурувањето од професионална одговорност ја покрива одговорноста на осигуреникот за штети предизвикани на трети лица при извршување на својата професионална дејност.