• image

    Контакт Тел.
    +389 2 2030022

  • image

    Работно време
    Пон - Пет: 08h - 18h Саб: 08h - 14h

ОСИГУРУВАЊЕ ОД ОПШТА ОДГОВОРНОСТ - Петрол Оил

Осигурувањето од општа одговорност ја покрива одговорноста на осигуреникот за штети предизвикани на трети лица и тоа штета настаната со смрт, повреда на телото и здравјето на третото лице, како и штета на имот на трето лице (оштетување, уништување).