• image

    Контакт Тел.
    +389 2 2030022

  • image

    Работно време
    Пон - Пет: 08h - 19h Саб: 08h - 14h

Зелен картон - Петрол Оил

Зелениот картон претставува проширување на задолжително осигурување од автомобилска одговорност при патување во странство и се издава врз основа на издадена полиса за осигурување од автомобилска одговорност и е замена за полисата за осигурување од автомобилска одговорност издадена за матичната земја со важност за сите земји – членки наведени во полисата.