Одобрение за туѓо моторно возило
     
Технички преглед:
Брокерско друштво:
Центар за пелети:
info@petrol-oil.mk
broker@petrol-oil.mk
peleti@petrol-oil.mk
 Odobrenie za tugjo vozilo

Согласно со потпишаните конвенции и правните регулативи на Република Македонија, за патување со туѓо моторно возило надвор од државата потребно Ви е одобрение за управување на туѓо моторно возило во странство

 

Потребни документи за издавање одобрение за управување на туѓо моторно возило во странство

  за физички лица
  Сообраќајна дозвола од возилото
  Лично присуство на сопственикот на возилото со важечки документ за идентификација, лична карта или патна исправа (пасош)
  Лично присуство на корисникот на возилото со важечки документ за идентификација, патна исправа (пасош) или лична карта
  Уплата на надомест за издавање одобрение за управување на туѓо моторно возило во странство

 

Потребни документи за издавање одобрение за управување на туѓо моторно возило во странство

  за правни лица
  Сообраќајна дозвола од возилото
  Барање за издавање одобрение за управување со туѓо моторно возило во странство заверено со печат на правното лице
  Лично присуство на корисникот на возилото со важечки документ за идентификација, патна исправа (пасош) или лична карта
  Уплата на надомест за издавање одобрение за управување на туѓо моторно возило во странство

 

Рок на важност на одобрението за управување на туѓо моторно возило во странство

  Времетраењето (рокот на важност) на одобрението за управување на туѓо моторно возило во странство е 1 година.

 

Intro Tehnicki Pregled

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

РЕГИСТРАЦИЈА НА ВОЗИЛА
MЕЃУНАРОДНА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА
ОДОБРЕНИЕ ЗА ТУЃО ВОЗИЛО
ИЗДАВАЊЕ ПРОБНИ ТАБЛИЧКИ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Broker

ПЕТРОЛ ОИЛ БРОКЕР

ПОЛИСА ЗА АВТО ОДГОВОРНОСТ
ЗЕЛЕН КАРТОН
ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ
КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ
ОСИГУРУВАЊЕ НА ИМОТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Benzinska

БЕНЗИНСКА ПУМПА

ул. 1 БР. 3 Б, НОВО СЕЛО, СКОПЈЕ
СИТЕ ВИДОВИ ГОРИВА
LPG - TNG
МИНИ МАРКЕТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Peleti

ЦЕНТАР ЗА ПЕЛЕТИ

ул. БУТЕЛСКА БР. 47 Б, Скопје
ПРОИЗВОДИТЕЛ: SPARROW
ПРОИЗВЕДЕНИ ОД ЧИСТО ДРВО (БЕЗ КОРА)
НАЈДОБРА ЦЕНА И КВАЛИТЕТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Промоции

 • Подарок 20 литри гориво - регистрирај и заштеди

  Подарок 20 литри гориво - регистрирај и заштеди

  РЕГИСТРИРАЈ ГО ТВОЈОТ АВТОМОБИЛ ВО ПЕТРОЛ ОИЛ И ЗАШТЕДИ 20 ЛИТРИ ГОРИВО! Со секој направен
 • Подарок 10 литри гориво - регистрирај и заштеди

  Подарок 10 литри гориво - регистрирај и заштеди

  РЕГИСТРИРАЈ ГО ТВОЈОТ АВТОМОБИЛ ВО ПЕТРОЛ ОИЛ И ЗАШТЕДИ 10 ЛИТРИ ГОРИВО! Со секој направен
 • ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ !

  ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ !

  ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ ВО БРОКЕРСКО ДРУШТВО ПЕТРОЛ-ОИЛ БРОКЕР АД СКОПЈЕ !
 • 1
 • 2
Контакт информации

 

СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД
  ул. 1 број 3 Б во Ново Село, Скопје
  +389 (0)2 20 300 22
  +389 (0)77 677 776
  info@petrol-oil.mk
  Придружете ни се на facebook
БРОКЕРСКО ДРУШТВО
  ул. 1 број 3 Б во Ново Село, Скопје
  +389 (0)2 20 300 22
  +389 (0)77 677 776
  broker@petrol-oil.mk
ЦЕНТАР ЗА ПЕЛЕТИ
  ул. Бутелска БР. 47 Б, Скопје
  +389 (0)77 400 776
  peleti@petrol-oil.mk
  Придружете ни се на facebook
Локација