Меѓународна возачка дозвола
     
Технички преглед:
Брокерско друштво:
Центар за пелети:
info@petrol-oil.mk
broker@petrol-oil.mk
peleti@petrol-oil.mk
 Megjunarodna vozacka dozvola

За патување со моторно возило надвор од Македонија потребна Ви е меѓународна возачка дозвола. Меѓународна возачка дозвола не може да му се издаде на возач на кого му е изречена казна, односно прекршочна санкција, забрана за управување со моторно возило, за периодот додека трае забраната.

 

Потребни документи за издавање меѓународна возачка дозвола :

  2 (две) фотографии (35мм х 45мм)
  Важечка национална возачка дозвола на барателот
  Важечка лична карта или патна исправа (пасош) и лично присуство на барателот
  Потврда од Министерство за внатрешни работи за прекршочна санкција забрана за управување со моторно возило (се издава од МВР во Петрол Оил Компани)
  Уплата на надомест за издавање меѓународна возачка дозовола

 

Рок на важност на меѓународната возачка дозвола

  Времетраењето (рокот на важност) на меѓународната возчка дозвола е 3 години, но со истекот на важноста на националната возачка дозвола истекува и важноста на меѓународната возачка дозвола.

 

Intro Tehnicki Pregled

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

РЕГИСТРАЦИЈА НА ВОЗИЛА
MЕЃУНАРОДНА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА
ОДОБРЕНИЕ ЗА ТУЃО ВОЗИЛО
ИЗДАВАЊЕ ПРОБНИ ТАБЛИЧКИ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Broker

ПЕТРОЛ ОИЛ БРОКЕР

ПОЛИСА ЗА АВТО ОДГОВОРНОСТ
ЗЕЛЕН КАРТОН
ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ
КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ
ОСИГУРУВАЊЕ НА ИМОТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Benzinska

БЕНЗИНСКА ПУМПА

ул. 1 БР. 3 Б, НОВО СЕЛО, СКОПЈЕ
СИТЕ ВИДОВИ ГОРИВА
LPG - TNG
МИНИ МАРКЕТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Peleti

ЦЕНТАР ЗА ПЕЛЕТИ

ул. БУТЕЛСКА БР. 47 Б, Скопје
ПРОИЗВОДИТЕЛ: SPARROW
ПРОИЗВЕДЕНИ ОД ЧИСТО ДРВО (БЕЗ КОРА)
НАЈДОБРА ЦЕНА И КВАЛИТЕТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Промоции

 • Подарок 20 литри гориво - регистрирај и заштеди

  Подарок 20 литри гориво - регистрирај и заштеди

  РЕГИСТРИРАЈ ГО ТВОЈОТ АВТОМОБИЛ ВО ПЕТРОЛ ОИЛ И ЗАШТЕДИ 20 ЛИТРИ ГОРИВО! Со секој направен
 • Подарок 10 литри гориво - регистрирај и заштеди

  Подарок 10 литри гориво - регистрирај и заштеди

  РЕГИСТРИРАЈ ГО ТВОЈОТ АВТОМОБИЛ ВО ПЕТРОЛ ОИЛ И ЗАШТЕДИ 10 ЛИТРИ ГОРИВО! Со секој направен
 • ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ !

  ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ !

  ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ ВО БРОКЕРСКО ДРУШТВО ПЕТРОЛ-ОИЛ БРОКЕР АД СКОПЈЕ !
 • 1
 • 2
Контакт информации

 

СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД
  ул. 1 број 3 Б во Ново Село, Скопје
  +389 (0)2 20 300 22
  +389 (0)77 677 776
  info@petrol-oil.mk
  Придружете ни се на facebook
БРОКЕРСКО ДРУШТВО
  ул. 1 број 3 Б во Ново Село, Скопје
  +389 (0)2 20 300 22
  +389 (0)77 677 776
  broker@petrol-oil.mk
ЦЕНТАР ЗА ПЕЛЕТИ
  ул. Бутелска БР. 47 Б, Скопје
  +389 (0)77 400 776
  peleti@petrol-oil.mk
  Придружете ни се на facebook
Локација