Издавање пробни таблички
     
Технички преглед:
Брокерско друштво:
Центар за пелети:
info@petrol-oil.mk
broker@petrol-oil.mk
peleti@petrol-oil.mk
 Probni Tablicki

Пробните таблички служат за привремено означување на возила што уште не се регистрирани, или што биле регистрирани, но од оправдани причини останале без регистарски таблички.

 

Потребни документи за издавање пробни таблички

  за возила увезени од странство
  Царинска декларација
  Потврда од единечно одобрување или идентификација (хомологација)
  Полномошно, купопродажен договор, договор за дар
  Важечка лична карта на сопственикот и присуство на сопственикот (за физички лица)
  Тековна состојба на правното лице (за правни лица)
  Полиса за осигурување со важност од 5 дена
  Уплата на надоместоци за издавање пробни таблички

 

Потребни документи за издавање пробни таблички

  за возила од Македонија
  Доказ дека возилото е одјавено
  Договор за купопродажба
  Важечка лична карта на сопственикот и присуство на сопственикот (за физички лица)
  Барање за издавање пробни таблички (за паравни лица)
  Полиса за осигурување со важност од 5 дена
  Уплата на надоместоци за издавање пробни таблички

 

Рок на важност на пробните таблички

  Пробните таблички и потврдата за пробно возење се издаваат со рок на важност од 5 дена

 

Intro Tehnicki Pregled

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

РЕГИСТРАЦИЈА НА ВОЗИЛА
MЕЃУНАРОДНА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА
ОДОБРЕНИЕ ЗА ТУЃО ВОЗИЛО
ИЗДАВАЊЕ ПРОБНИ ТАБЛИЧКИ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Broker

ПЕТРОЛ ОИЛ БРОКЕР

ПОЛИСА ЗА АВТО ОДГОВОРНОСТ
ЗЕЛЕН КАРТОН
ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ
КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ
ОСИГУРУВАЊЕ НА ИМОТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Benzinska

БЕНЗИНСКА ПУМПА

ул. 1 БР. 3 Б, НОВО СЕЛО, СКОПЈЕ
СИТЕ ВИДОВИ ГОРИВА
LPG - TNG
МИНИ МАРКЕТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Peleti

ЦЕНТАР ЗА ПЕЛЕТИ

ул. БУТЕЛСКА БР. 47 Б, Скопје
ПРОИЗВОДИТЕЛ: SPARROW
ПРОИЗВЕДЕНИ ОД ЧИСТО ДРВО (БЕЗ КОРА)
НАЈДОБРА ЦЕНА И КВАЛИТЕТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Промоции

 • Подарок 20 литри гориво - регистрирај и заштеди

  Подарок 20 литри гориво - регистрирај и заштеди

  РЕГИСТРИРАЈ ГО ТВОЈОТ АВТОМОБИЛ ВО ПЕТРОЛ ОИЛ И ЗАШТЕДИ 20 ЛИТРИ ГОРИВО! Со секој направен
 • Подарок 10 литри гориво - регистрирај и заштеди

  Подарок 10 литри гориво - регистрирај и заштеди

  РЕГИСТРИРАЈ ГО ТВОЈОТ АВТОМОБИЛ ВО ПЕТРОЛ ОИЛ И ЗАШТЕДИ 10 ЛИТРИ ГОРИВО! Со секој направен
 • ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ !

  ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ !

  ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ ВО БРОКЕРСКО ДРУШТВО ПЕТРОЛ-ОИЛ БРОКЕР АД СКОПЈЕ !
 • 1
 • 2
Контакт информации

 

СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД
  ул. 1 број 3 Б во Ново Село, Скопје
  +389 (0)2 20 300 22
  +389 (0)77 677 776
  info@petrol-oil.mk
  Придружете ни се на facebook
БРОКЕРСКО ДРУШТВО
  ул. 1 број 3 Б во Ново Село, Скопје
  +389 (0)2 20 300 22
  +389 (0)77 677 776
  broker@petrol-oil.mk
ЦЕНТАР ЗА ПЕЛЕТИ
  ул. Бутелска БР. 47 Б, Скопје
  +389 (0)77 400 776
  peleti@petrol-oil.mk
  Придружете ни се на facebook
Локација