Зелен картон
     
Технички преглед:
Брокерско друштво:
Центар за пелети:
info@petrol-oil.mk
broker@petrol-oil.mk
peleti@petrol-oil.mk
 Зелен картон

Зелениот картон претставува проширување на задолжително осигурување од автомобилска одговорност при патување во странство и се издава врз основа на издадена полиса за осигурување од автомобилска одговорност и е замена за полисата за осигурување од автомобилска одговорност издадена за матичната земја со важност за сите земји - членки наведени во полисата.

 

  Патничко возило до 66 kW
  ГОДИШЕН (со рок на важност од 1 година)
  3.690,00 денари
  МЕСЕЧЕН (со рок на важност од 1 месец)
  1.850,00 денари

 

  Патничко возило над 66 kW
  ГОДИШЕН (со рок на важност од 1 година)
  5.536,00 денари
  МЕСЕЧЕН (со рок на важност од 1 месец)
  3.075,00 денари

 

  Влечни возила, специјални возила, приклучни возила и работни возила
  5.536,00 денари

 

  Товарни возила и автобуси
  17.222,00 денари

 

  Моторцикли
  1.850,00 денари

 

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА
  ПЕТРОЛ-ОИЛ БРОКЕР АД Скопје
  +389 (0)2 20 300 22
  +389 (0)77 677 776
  broker@petrol-oil.mk

 

POB

 

Intro Tehnicki Pregled

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

РЕГИСТРАЦИЈА НА ВОЗИЛА
MЕЃУНАРОДНА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА
ОДОБРЕНИЕ ЗА ТУЃО ВОЗИЛО
ИЗДАВАЊЕ ПРОБНИ ТАБЛИЧКИ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Broker

ПЕТРОЛ ОИЛ БРОКЕР

ПОЛИСА ЗА АВТО ОДГОВОРНОСТ
ЗЕЛЕН КАРТОН
ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ
КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ
ОСИГУРУВАЊЕ НА ИМОТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Benzinska

БЕНЗИНСКА ПУМПА

ул. 1 БР. 3 Б, НОВО СЕЛО, СКОПЈЕ
СИТЕ ВИДОВИ ГОРИВА
LPG - TNG
МИНИ МАРКЕТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Intro Peleti

ЦЕНТАР ЗА ПЕЛЕТИ

ул. БУТЕЛСКА БР. 47 Б, Скопје
ПРОИЗВОДИТЕЛ: SPARROW
ПРОИЗВЕДЕНИ ОД ЧИСТО ДРВО (БЕЗ КОРА)
НАЈДОБРА ЦЕНА И КВАЛИТЕТ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Промоции

  • 1
  • 2
Контакт информации

 

СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД
  ул. 1 број 3 Б во Ново Село, Скопје
  +389 (0)2 20 300 22
  +389 (0)77 677 776
  info@petrol-oil.mk
  Придружете ни се на facebook
БРОКЕРСКО ДРУШТВО
  ул. 1 број 3 Б во Ново Село, Скопје
  +389 (0)2 20 300 22
  +389 (0)77 677 776
  broker@petrol-oil.mk
ЦЕНТАР ЗА ПЕЛЕТИ
  ул. Бутелска БР. 47 Б, Скопје
  +389 (0)77 400 776
  peleti@petrol-oil.mk
  Придружете ни се на facebook
Локација