Уште една одлична промоција од Петрол Оил – комплетно решение за Вашето возило:

  • Комплетен Технички преглед
  • Полиса за осигурување од Петрол Оил Брокер
  • Зелен картон за сите Ваши патувања надвор од земјата

Доколку се решите за овој пакет услуги, добивате неверојатни 20 литри гориво ГРАТИС на нашата бензинска пумпа Петрол Оил!