Почитувани клиенти, имаме одлични новости!

Со секој направен Технички преглед во нашата Станица за Технички Преглед и изработена осигурителна Полиса во Петрол Оил Брокер, добивате неверојатни 10 литри гориво гратис!

Закажете уште веднаш на телефонсиот број +38922030022 и искористете ја одличната промоција!