Услуги

ЦЕНИ НА УСЛУГИ

Новости и промоции

Технички + Полиса + Зелен Картон = 20 литри гориво гратис!

Уште една одлична промоција од Петрол Оил – комплетно решение за Вашето возило: Комплетен Технички преглед Полиса за…

Промоција: Технички преглед + Полиса

Почитувани клиенти, имаме одлични новости! Со секој направен Технички преглед во нашата Станица за Технички Преглед и изработена…

Добредојдовте во светот на Петрол Оил

Добредојдовте во виртуелниот свет на Петрол Оил. Одберете дали сакате да се информирате за нашата бензинска пумпа, брокерско…

Локација